De Sterkste Schakel richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Kennemerland, die service, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid de meest normale zaak van wereld vinden. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Sterkste Schakel Trofee. De Sterkste Schakel Trofee wordt in het najaar van 2023 voor de twintigste keer uitgereikt aan dé Sterkste Schakel. Inmiddels mogen de trofee en de bronzen penning voor de sector-winnaars gerust de meest aansprekende ondernemersprijzen voor het regionale bedrijfsleven worden genoemd.

OPM BV genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2023

ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

OPM BV uit Haarlem is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring  in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.


De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk, wordt in 2023 voor de derde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

OPM BV is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het najaar van 2023 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl